جراحی بینی گوشتی
عمل جراحی بینی گوشتی
جراحی بینی گوشتی : بینی گوشتی ، دارای پوستی ضخیم و غضروف های ضعیفی می باشد و معمولا در قسمت نوک بینی دارای حجم زیاد بوده و گاها با افتادگی نوک بینی همراه است. هدف از جراحی بینی می تواند رویکرد زیبایی یا صرفا رویکرد درمانی داشته باشد ؛ یا این که به منظور بهبود همزمان ظاهر و عملکرد بینی انجام پذیرد.
لازم به ذکر است که مقصود اصلی از جراحی بینی گوشتی ، کوچک کردن نوک بینی و افزایش ظرافت بینی می باشد.
انتخاب بهترین جراح بینی گوشتی
جراحی بینی گوشتی ، نسبت به جراحی بینی استخوانی ؛ به مراتب از پیچیدگی بیشتری برخوردار است ، چرا که تغییرات ذکر شده باید در جهتی بر روی بینی اعمال شود که هیچ گونه آسیبی به بینی وارد نگردد.
از این رو باید اشاره داشت که عدم توجه جراح به این مسئله ، می تواند به پیدایش گوشت های اضافی پس از جراحی بینی منتج گردد.
بنابراین برای انجام جراحی بینی گوشتی ، باید یک جراح بینی ماهر که به تکنیک های نوین جراحی بینی ( تقویت غضروف بینی ) واقف است و تجربیات موفقیت آمیزی در این زمینه داشته است ، را انتخاب نمود تا بدین ترتیب به نتیجه مطلوبی از این جراحی دست یافت.
به طور کلی جراحی بینی گوشتی ، در صورت رعایت قواعد این جراحی و مد نظر داشتن حساسیت های خاص آن و همچنین انتخاب بهترین جراح بینی گوشتی ؛ به حصول نتایجی ایده آل خواهد انجامید.
برگشت پذیری بینی های گوشتی
بسیاری از افرادی که دارای بینی گوشتی هستند ، به دلیل اینکه نگران برگشت پذیری بینی خود می باشند ، از انجام جراحی بینی صرف نظر می کنند.
این در حالی است که علیرغم گذشته که جراحی بینی گوشتی به صورت کاهنده انجام می شد و استخوان و غضروف بینی تراشیده می شد ، امروزه گرافت گذاری شده و با تقویت آن از برگشت پذیری و افتادگی نوک بینی در طولانی مدت جلوگیری به عمل می آید.
در حقیقت منظور از تقویت غضروف این است که از تیغه وسط برداشته و به کمک آن نوک بینی را فرم می دهیم تا پس از شروع فرآیند ترمیم ، هیچ گونه تغییر شکلی در بینی ایجاد نشود.
جراحی بینی گوشتی با لیزر
متاسفانه امروزه تبلیغات بسیاری در رابطه با جراحی بینی با لیزر به گوش می خورد که تنها جنبه تبلیغاتی داشته و مورد اطمینان نیستند. چرا که با وجود پیشرفت های بسیاری که لیزر در همه زمینه ها داشته ، هنوز قادر به ایجاد تغییر شکل و برش در ساختار و استخوان بینی نیست و تنها می تواند تغییراتی در پوست ایجاد کند. همچنین از لیزر می توان به منظور از بین بردن جای بخیه ها نیز استفاده نمود.
انواع روش های جراحی بینی
به طور کلی جراحی بینی از دو روش باز و بسته انجام می شود که هر یک از آن ها از مزایا و معایب مخصوص به خود برخوردارند.
در روش باز تیغه میان دو سوراخ بینی ( کلوملا ) برش زده می شود و پوست از ساختار بینی جدا خواهد شد. در این روش جراح اشراف کامل به ساختمان بینی داشته و امکان ایجاد تغییرات پیچیده وجود دارد.
در مقابل در جراحی بینی بسته تنها از داخل بینی زده می شوند و آسیبی به پوست وارد نخواهد شد. اما در این روش دید جراح محدود بوده و امکان ایجاد تغییر در بینی هایی که دارای مشکلات بسیاری هستند وجود ندارد.
نکاتی درباره جراحی بینی گوشتی
جراحی بینی گوشتی ؛ نیز همانند جراحی فرم های دیگر بینی ، نیازمند توجه به نکاتی می باشد که در ادامه به آن ها اشاره داشته ایم.
- بینی های گوشتی را نمی توان بیش از اندازه طبیعی ، کوچک کرده یا قوس زیادی در فرم آن ها ایجاد نمود ؛ چرا که ایجاد قوس زیاد در بینی های گوشتی ، سبب نمایان شدن محل برش های جراحی خواهد شد.
- تورم ناشی از عمل در بینی های گوشتی ، بیشتر از سایر فرم های بینی است ؛ از این رو مدت زمان استفاده از چسب بعد از جراحی بینی گوشتی ، طولانی تر از دوره استفاده از آن چسب در جراحی مدل های دیگر بینی می باشد.
- بینی های گوشتی در قیاس با فرم های دیگر بینی ، تورم بیشتری دارند ؛ در نتیجه ، بازه زمانی بیشتری طول می کشد تا تورم ناشی از عمل بینی های گوشتی ، فروکش کرده و رفع شود.
هزینه جراحی بینی گوشتی
هزینه این جراحی به دستمزد جراح و سایر هزینه های جانبی بستگی داشته که پس از معاینه توسط ایشان مشخص خواهد شد. بنابراین شما می توانید برای اطلاع از هزینه جراحی بینی گوشتی با مطب دکتر مریم رستمی تماس حاصل فرمایید.